Me pienipikavipillä autamme sinua tekemään oikean päätöksen, kun haet lainaa verkosta.

Mikä on Pienipikavippi?

Pienipikavippi on suomalainen rahoitusvälineiden vertailupalvelu.

Pienipikavippi perustettiin vuonna 2020 ja se on auttanut kuluttajia löytämään oikeat lainat vuodesta 2021 lähtien.

Mitä Pienipikavippi tekee?

Pienipikavippi on rahoituspalvelu, jonka pyrkimyksenä on auttaa kuluttajia löytämään oikeat taloudelliset ratkaisut.

Käyttämällä laskelmia, jotka perustuvat pankkien ja muiden lainantarjoajien voimassa oleviin tietoihin, autamme kuluttajia löytämään parhaat ja halvimmat lainat.

Teemme töitä sen eteen, että lainan hakeminen olisi helpompaa ja läpinäkyvämpää.

Miksi valita Pienipikavippi?

Uskomme, että oikean lainan löytämisen on oltava mutkatonta ja helppoa.

Pidämme tärkeänä, että asiakas ymmärtää lainaehdot yksinkertaisella tavalla. Siksi Pienipikavippi on yhä useammin lainanottajien ensimmäinen valinta Suomessa.

Pienipikavippi -palvelun käyttämisessä on monia etuja asiakkaillemme.

Läpinäkyvä vertailu

Uskomme, että rehellisyys ja avoimuus kantavat kauas. Siksi tekemämme vertailut perustuvat oikeisiin ja ajankohtaisiin tietoihin, jotta voit tehdä informoidun ja tarkasti harkitun lainahakemuksen. Pidämme kuitenkin oikeuden mahdollisiin virheisiin lainatiedoissa.

Luotettavat lainantarjoajat

Voit valitettavasti edelleen törmätä lainanantajiin, jotka eivät ole niin luotettavia, kuin antavat ymmärtää. Siksi arvoihimme kuuluu, että kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia ja hyvämaineisia Suomessa. Tämä takaa turvallisen ja luotettavan lainan hakuprosessin.

Ei sitoumuksia

Pienipikavippissä sinulta ei edellytetä kirjautumista, uutiskirjeen tilaamista tai muita sitoumuksia. Pienipikavipin lainavertailu on aina käytettävissäsi – ilman monimutkaisia kirjautumisia. Toisin sanoen: voit käyttää palveluamme haluamallasi laitteella, juuri silloin kun sinulle sopii.

100 % ilmainen palvelu

Kun etsit pikalainaa, olet kiinnostunut rahan lainaamisesta, et erilaisten kulujen maksamisesta. Luonnollisesti tarjoamme vertailupalvelumme maksutta. Tarkoituksemme ei ole tienata rahaa asiakkailtamme. Tulomme tulevat kokonaisuudessaan yhteistyökumppaneilta ja -lainantarjoajilta.